Technisch advies

Wat is technisch advies?

Consultancy is een manier om onafhankelijk extern advies in te winnen. Een consultant of adviseur zal je een oplossing vanuit zijn expertise kunnen aanreiken specifiek voor jouw probleem. Een coach gaat eerder een traject begeleiden en je tot inzichten brengen.

Strategisch productie advies
Strategisch advies industrie

Voordelen van technisch advies

Consultancy door TEON heeft als doel onafhankelijk expert advies ter beschikking te stellen. We treden hier op als sparringpartner. Je wilt automatiseren, maar vraagt je af wat de volgende stap kan zijn. Continu verbeteren stopt per definitie nooit.

Waarvoor kan je het inzetten?

Ook een tweede mening kun je op deze manier bekomen. Geschillen zowel intern of extern kunnen op deze manier in een andere daglicht geplaatst worden zodat er sneller een oplossing kan bekomen worden. Het technisch deel van een bedrijf staat steeds in communicatie met verschillende niet technische communicatievormen. Een consultant die de 2 kanten kan benaderen werkt zeer verhelderend.

Strategisch advies kmo
kennismaking tepn

Neem contact

Een traject begint met een kennismaking. Dit eerste intake gesprek gebruiken we om verwachtingen te detecteren en te kaderen. Een project kan rond een service, product of productieproces gaan. Uiteraard kan jullie bedrijf volledig deel uitmaken van een uitgestippeld traject.

Indien gewenst, kunnen we na ons gesprek een voorstel uitwerken.

Diensten

Change management

Technisch advies

Onze hoofdactiviteit is onafhankelijk advies. Optimaliseren is nodig en vraagt een expertise die niet fulltime nodig is. Daarom zijn we de ideale partner voor groeiende bedrijven. Dat zorgt voor een lagere investering dan voor opgesteld.

Lees meer
Projectopvolging

Projectwerk

Projectwerk is maatwerk. Bij TEON is het op maat van je product en bedrijfsvisie.

Een technisch oplossing moet een eenvoudige oplossing zijn en rekening houden met de toekomst van het bedrijf. We werken rond machinebouw en productontwikkeling.

Lees meer
productie

Machinebouw voedingssector

TEON is een leveranciers ter ondersteuning van alle technische processen binnen je bedrijf. Alle materialen, producten of machines die het resultaat zijn van onze diensten leveren we aan.

Lees meer
CAD Computer Aided Design

Computer Aided Design

Concepten en ideeën bespreken is goed. Maar wat dan? Met behulp van CAD in 2D of 3D afhankelijk van “best practices” visualiseren we wat is besproken.

Lees meer