Over ons

TEON staat voor Technisch Ontwerp, een adviesbureau die vertrekt vanuit de praktijk.

Data is belangrijk en maakt een groot deel uit van procesoptimalisatie. Het zijn echter onze inzichten als technische mensen die ons sterk onderscheiden. Door technische vragen vanuit een andere invalshoek te benaderen, besparen we tijd en geld uit. Los van een functie of een business model zoeken we de kortste weg naar de oplossing.

Groei in deze tijden heeft een volledige andere definitie gekregen: wendbaarheid als bedrijf en mens, de flexibiliteit van het machinepark, de verstandhouding met je leveranciers, de inzetbaarheid van mensen, de digitalisering in productie…

Het zijn topics die naast de dagelijkse taken erbij komen.

adviesbureau technisch ontwerp
change management teon

Kostprijs is 'The  big question'

Je aanspreekpunt bepaald het budget.

TEON neemt je bedrijfsvisie mee in de oplossing.

Het onafhankelijk advies vertaalt zich in een goedkopere en eenvoudigere oplossing.

Extra denkvermogen terwijl jij je kan blijven focussen op de hoofdtaken. Als Productie consultant bepalen we de kortste weg naar resultaten. Dat kan aan de kant van productontwikkeling of in de productie zijn.

TEON is een partner for life.

Het TEON team

TEON focust zich op consultancy, maar we werken ook graag de praktische kant uit. In  ons team en netwerk zitten verschillende profielen die TEON bijstaan in hun missie.

Ben jij een freelancer die de visie van TEON deelt en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, neem dan contact op.

Misschien passen jouw skills wel perfect in het TEON-verhaal.

“change is the only constant in life.”

Heraclitus

Missie

TEON maakt bedrijven eigenaar van al hun technische processen op de bedrijfsvloer.  We zorgen voor gemoedsrust; je krijgt inzicht in het volledige optimalisatieproces en weet wat je koopt. Het nieuw toestel is bij plaatsing reeds volledig gekend en vertrouwd. We doorlopen een opbouwend proces waar verwachtingen, noden en technologie worden samengebracht.

Visie

TEON is een bedrijf gespecialiseerd in projectwerk met een sterke focus op de voedingssector en de maakindustrie. Het is HET ‘go to’ bedrijf voor alle technische uitdagingen.

We stemmen af op de noden, budgetten en haalbaarheid binnen de bedrijfsvisie van onze klanten en streven een duurzame samenwerking met leveranciers en klanten na.

Maak een afspraak

Wij komen graag langs voor een kennismaking.

koffie bij teon