Projectwerk

Wat is projectwerk?

Als je graag eigenaar bent van al je technische processen, dan weet je graag wat er gebeurd op de productievloer. Welke technologie er wordt gebruikt. De voor- en nadelen, maar ook de mogelijkheden in de toekomst binnen je bedrijf. Op projectbasis gaan we stapsgewijs testen en de beste technologie selecteren die het best past binnen jullie productieproces.

project management teon
verhoog productiviteit teon

Waarom projectwerk?

Uitzonderlijke producten vragen een uitzonderlijke aanpak. Je maakt unieke producten. Door projectmatig te werken kun je het proces bewaken. De kwaliteit van het eindproduct blijven garanderen. En heel belangrijk de kosten tegen over de voor en nadelen van de gebruikte technologie zetten.

Projectwerk door TEON

We zijn niet gebonden aan één specifieke technologie. We zoeken in samenwerking met jullie de beste optie voor je product. Met TEON heb je een vast aanspreekpunt die ondersteuning kan bieden wanneer nodig en onmiddellijk op maat van je bedrijfsvisie. Een procesoptimalisatie wordt op deze manier zeer toegankelijk.

voordelen change management
kennismaking tepn

Neem contact

Een traject begint met een kennismaking. Dit eerste intake gesprek gebruiken we om verwachtingen te detecteren en te kaderen. Een project kan rond een service, product of productieproces gaan. Uiteraard kan jullie bedrijf volledig deel uitmaken van een uitgestippeld traject.

Indien gewenst, kunnen we na ons gesprek een voorstel uitwerken.

Diensten

Change management

Technisch advies

Onze hoofdactiviteit is onafhankelijk advies. Optimaliseren is nodig en vraagt een expertise die niet fulltime nodig is. Daarom zijn we de ideale partner voor groeiende bedrijven. Dat zorgt voor een lagere investering dan voor opgesteld.

Lees meer
Projectopvolging

Projectwerk

Projectwerk is maatwerk. Bij TEON is het op maat van je product en bedrijfsvisie.

Een technisch oplossing moet een eenvoudige oplossing zijn en rekening houden met de toekomst van het bedrijf. We werken rond machinebouw en productontwikkeling.

Lees meer
productie

Machinebouw voedingssector

TEON is een leveranciers ter ondersteuning van alle technische processen binnen je bedrijf. Alle materialen, producten of machines die het resultaat zijn van onze diensten leveren we aan.

Lees meer
CAD Computer Aided Design

Computer Aided Design

Concepten en ideeën bespreken is goed. Maar wat dan? Met behulp van CAD in 2D of 3D afhankelijk van “best practices” visualiseren we wat is besproken.

Lees meer