Machinebouw voedingssector

Transportbanden

We maken en produceren transportbanden op maat voor de voedingssector. Al onze concepten houden rekening met de hoge hygiënische eisen die worden gesteld in de sector.

Voor de productie start werken we een 3D model uit. Zo kunnen alle optie rond werkbaarheid, veiligheid, reinigbaarheid en ergonomie met alle betrokken partijen besproken worden en geoptimaliseerd worden.

flessen op de band

Machinebouw

In de voedingssector zijn er heel wat creatieve geesten die elk jaar nieuwe producten ontwikkelen. TEON ontwerpt en produceert de nodige automatisatie rond jullie product. In plaatst van jullie product die in onze technologie moet passen.

Constructie

We beschikken over voldoende capaciteit en ervaring om alle constructies in record tempo te kunnen aanleveren. Alles in roestvrij staal en volgens de hygiënische standaard nodig in de geldende toepassing. Veiligheid en CE worden in acht genomen bij elk ontwerp.

adviesbureau technisch ontwerp
kennismaking tepn

Neem contact

Een traject begint met een kennismaking. Dit eerste intake gesprek gebruiken we om verwachtingen te detecteren en te kaderen. Een project kan rond een service, product of productieproces gaan. Uiteraard kan jullie bedrijf volledig deel uitmaken van een uitgestippeld traject.

Indien gewenst, kunnen we na ons gesprek een voorstel uitwerken.

Diensten

Change management

Technisch advies

Onze hoofdactiviteit is onafhankelijk advies. Optimaliseren is nodig en vraagt een expertise die niet fulltime nodig is. Daarom zijn we de ideale partner voor groeiende bedrijven. Dat zorgt voor een lagere investering dan voor opgesteld.

Lees meer
Projectopvolging

Projectwerk

Projectwerk is maatwerk. Bij TEON is het op maat van je product en bedrijfsvisie.

Een technisch oplossing moet een eenvoudige oplossing zijn en rekening houden met de toekomst van het bedrijf. We werken rond machinebouw en productontwikkeling.

Lees meer
productie

Machinebouw voedingssector

TEON is een leveranciers ter ondersteuning van alle technische processen binnen je bedrijf. Alle materialen, producten of machines die het resultaat zijn van onze diensten leveren we aan.

Lees meer
CAD Computer Aided Design

Computer Aided Design

Concepten en ideeën bespreken is goed. Maar wat dan? Met behulp van CAD in 2D of 3D afhankelijk van “best practices” visualiseren we wat is besproken.

Lees meer